Tehnički pregled Novi Beograd

Tehnički pregled Novi Beograd –  znate koja je naša adresa. AMK Novi Beograd već 34 godine uspešno vrši tehnički pregled vozila. U ovom periodu smo pregledali više od 200.000 vozila.
AMK Novi Beograd tehnički pregled i registracija

Tehnički pregled i registracija Novi Beograd

Tehnički pregled Novi Beograd – AMK Novi Beograd-gde smo?

Tehnički pregled se nalazi u ulici Bulevar maršala Tolbuhina 40 u Novom Beogradu. Da vas ne bi zbunjivalo, bivši naziv ulice je Goce Delčeva. Kao odrednice za lakše snalaženje mogu poslužiti okretnica autobusa na liniji 16 i čuvena novobeogradska pošta u Pohorskoj (sada ulica Generala Ždanova).

Tehnički pregled Novi Beograd – zašto je važna tehnička ispravnost?

Verovatno ste mnogo puta čuli, ili u sredstvima javnog informisanja pročitali, kako ubuduće neće biti moguća registracija bez odlaska na tehnički pregled. Moramo da vas obavestimo da ovo ne bi trebalo da je ikada i bilo moguće jer je za ovakvo postupanje predviđeno oduzimanje ovlašćenja za vršenje tehničkog pregleda ali i poništavanje registracije za vaše vozilo Zakaži termin za tehnički pregled – AMK NOVI BEOGRAD Osim toga, tehnički pregled je primarno važan zbog vaše, ali i bezbednosti svih drugih učesnika u saobraćaju. Ne prepuštajte ovako važna pitanja u ruke bilo koga ko vam nudi „lakšu i bržu varijantu“, a vaša kola će ostati na parking mestu gde su i bila dok traje ovako „ubrzana“ registracija. Napomena: Čest razlog za „obilaženje“ tehničkog pregleda je izgovor da su kola redovno servisirana kod proverenih majstora. Ovo kao argument stoji ali kao pohvala za podrazumevano redovno održavanje vašeg vozila, a nikako i kao zaključak da vama tehnički pregled nije potreban. Tehnički pregled vrši merenja parametara koji su bitni za vašu bezbednost, dok serviser samo menja određene delove prilikom čega ne ispituje i njohovu funkcionalnost.

Šta treba da znaš pre nego što kreneš na tehnički pregled i registraciju?

Prvo zaboravi sve mitove o tehničkom pregledu koji traje 5 minuta i na kome ne moraš ni da se pojaviš koje ti uz kritiku novih pravila na piću pričaju „veterani“ koji su to godinama „završavali“ na razne proste načine. tehnicki pregled mito Ako želiš da ovaj posao obaviš brzo i lako potrebno je samo da nas pozoveš i zakažeš svoj termin – Tehnički pregled i produženje registracije bez odlaska u policijsku stanicu, brzo i lako, sve na jednom mestu – AMK Novi Beograd Novi Pravilnik o tehničkom pregledu vozila se primenjuje već duže od godinu dana i on kaže ovako:

Tehnički pregled – šta vam je potrebno od dokumenata?

Tehnički pregled:
 • Lična karta
 • Saobraćajna dozvola
 • Uverenje o ispitivanju (ako se radi o prepravljanim/polovnim automobilima iz uvoza/ automobilima sa ugrađenim pogonom na TNG)
 • Polisa obaveznog osiguranja (poželjno)
Registracija: Ako ste vlasnik vozila i saobraćajna dozvola glasni na vaše ime:
 • Lična karta
 • Saobraćajna dozvola
 • Polisa osiguranja od autoodgovornosti
 • Registracioni list sa tehničkog pregleda
 • Generisana uplatnica
Dakle vaše je samo da dođete i prepustite profesionalcima da odrade sve ostalo kako biste i narednih godinu dana bezbrižno vozili vaš auto. Izgubio si ličnu kartu ili saobraćajnu dozvolu? Kako da ti pomognemo da rešiš ovaj problem saznaj OVDE.

Tehnički pregled Novi Beograd- kako da pripremim auto za tehnički?

Od jula 2021. godine se ceo proces vršenja tehničkog pregleda snima u realnom vremenu, tako da je na obostranu korist da prethodno obratiš pažnju na neke elementarne preduslove da bi završili bezbolno tehnički pregled, a to su:
Tehnički pregled Novi Beograd
 • Operi atuo! Kad krenemo kod doktora na pregled obično se okupamo i obučemo čist veš prema tome nemoj da se brukaš i odvoj 10-15 minuta da na putu ka tehničkom pregledu ispuškiraš auto spolja (obaveza je da auto spolja bude čist), a nije zgoreg i da očistiš unutrašnjost (da ne crveniš pred kontrolorima)
 • Proveri da li su obe registarske tablice na mestu i bez oštećenja
 • Izvadi bespotrebne stvari (teret) iz gepeka ili sedišta automobila i skini krovni kofer ako ga imaš
 • Pogledaj da li ti radi sva signalizacija (duga, ktatka svetla, pozicije, stop svetla, maglenke, migavci, svetla za tablicu…)
 • Pogledaj da li su ti gume (pneumatici) u skladu sa sezonom (leto – zima) i da li imaju očuvanu šaru
 • Proveri da li ti rade brisači, brizgaljke za vodu za pranje stakla
 • Proveri da li rade podizači za prozore
 • Proveri da li su svi pojasevi funkcionalni i mogu da se na pravilan način zakopčaju
 • Proveri da li imaš regularnu obaveznu opremu i prvu pomoć
Ako ste pregledali sve ovo, manje više ste uradili sve što je do vas da smanjite mogućnost problema na tehničkom pregledu i šansu da vaš auto bude ocenjen kao neispravan zbog nekog tehničkog nedostatka.

Koliko traju tehnički pregled i registracija?

Tehnički pregled ima propisano vreme minimalno vreme trajanja:
www.amknovibeograd.com
1) 15 min. – za mopede, motocikle, tricikle, četvorocikle, motokultivatore, radne mašine, priključna vozila za traktor, priključna vozila sa inercionom komandom uređaja za zaustavljanje i priključna vozila koja su konstruktivno izvedena bez uređaja za zaustavljanje 2) 25 min. – za vozila čija NDM ne prelazi 3,5 t – putnički automobili 3) 30 min. – za vozila čija NDM prelazi 3,5 t sa hidrauličnim prenosnim mehanizmom uređaja za zaustavljanje 4) 40 min. – za vozila čija NDM prelazi 3,5 t sa pneumatičkim, odnosno hidro-pneumatičkim, prenosnim mehanizmom uređaja za zaustavljanje

Da li moraš da zakažeš tehnički pregled i registraciju?

S obzirom da je obavezno vreme trajanja tehničkog pregleda propisano i da najmanje iznosti 25 minuta za putničke automobile, toplo preporučujemo da zakažeš svoj termin kako bi čuvao svoje i naše vreme. Uobičajeno vreme za koje ćeš završiti sve zajedno sa registracijom auta je 30-45 minuta.
Tehnički pregled AMK Novi Beograd
AMK Novi Beograd
Spremi se da ostaviš kola momcima na tehničkom pregledu i da se udobno smestiš u salu odakle možeš da pratiš ceo tok pregleda, a ako ti ovo i nije baš interesantno uvek dobro dođe kafa u obližnjem kafiću. Tehnički pregled i registracija Novi Beograd – AMK Novi Beograd ti nudi brzu i efikasnu uslugu tehničkog pregleda i registracije vozila. Pozovi nas i zakaži svoj termin!

Da li ja mogu da vozim moja kola na tehničkom pregledu?

Ne! Striktno je propisano pravilnikom da auto predajete kontrolorima tehničkog pregleda na prilaznom putu ispred ulaska u objekat za vršenje tehničkog pregleda i preuzimate auto na mestu koje je za to predviđeno nakon obavljenog tehničkog pregleda.

Neispravan sam na tehničkom pregledu, šta u tom slučaju?

U zavisnosti od razloga zbog koga je auto neispravan, biće i to da li tehnički morate da ponovite u celini što znači da ponovo dođete u drugi termin po otklanjanju neispravnosti ili će to biti po skraćenoj proceduri. Ako popravite kola u ostavljenom roku, možete odmah da dogovorite termin za ponovni tehnički pregled u roku od 7 dana i besplatno uraditi „popravni“.

Tehnički pregled i registracija Novi Beograd – cena?

Cena tehničkog pregleda i registracije je pitanje koje nas sve vrlo zanima kada dođe vreme za tehnički pregled. Vlada Republike Srbije je propisala maksimalnu i minimalnu cenu tehničkog pregleda (6020 i 3070 rsd). AMK Novi Beograd ti nudi ostvarivanje popusta na tehnički pregled i mogućnost ostvarivanja različitih poklona. Pozovite nas i zakažite vaš termin.

Zašto Auto-moto klub tehnički pregled Novi Beograd?

 • Zato što se bavimo ovom delatnošću već 34 godine, a poslovima bezbednosti saobraćaja skoro 60 godina
 • Zato što smo na tehničkom pregledu izvršili kontrolu tehničke ispravnosti preko 200.000 vozila
 • Zato što će naši iskusni pregledači na liniji tehničkog pregleda oceniti ispravnost vašeg automobila i utvrditi da li ona zadovoljava standarde za bezbedno učestvovanje u saobraćaju. Ako to nije slučaj, upozoriće vas da otklonite nedostatke i zatim ponovo dođete, prilikom čega nećete ponovo plaćati tehnički pregled.
 • Zato što su nam povoljne cene svih usluga
 • Zato što imate mogućnost da gotovo sve poslove završite kod nas:
 1. Produžite registraciju
 2. Izvadite polisu osiguranja od autoodgovornosti
 3. Postanete član AMSS-s – kupite takozvanu pomoć na putu u slučaju kvara ili nezgode
 4. Uradite polisu putnog zdravstvenog osiguranja
 5. Uradite kasko osiguranje za vaše vozilo
 6. Uradite osiguranje domaćinstva na prvi rizik
 7. Izvadite međunarodna vozačka dokumenta
Tel: +381 11 2606 972; +381 11 2603 751 Mob: +381 69 870 15 09 web: www.amknovibeograd.com i www.amk.co.rs facebook strana: https://www.facebook.com/automotoklubnovibeograd/ AMK Novi Beograd vam želi srećnu vožnju.

1 thoughts on “Tehnički pregled Novi Beograd

 • Postoje razni komentari na temu „prepravki“ automobila, a mene interesuje da li se gledaju felne na tehničkom pregledu (tačnije da li ako neko ima 19″ felne (originalne) a automobil dolazi fabrički sa 18″ felnama, da li to predstavlja problem?) ili se samo gleda šara na gumama da je po propisima?
  I naravno ako se gleda, da li postoji šansa da se uradi atest za felne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *