Tehnički pregled i registracija Novi Beograd

Tehnički pregled i registracija Novi Beograd- ako se pitaš gde i kako da obaviš tehnički pregled i registraciju imamo prost odgovor za tebe – AMK Novi Beograd je mesto koje tražiš.

Zašto baš mi?

Zato što se postojimo od osnivanja Novog Beograda, bavimo se poslovima saobraćaja duže od 60 godina i zato što smo pregledali preko 150.000 vozila.

Šta treba da znaš pre nego što kreneš na tehnički pregled i registraciju?

Prvo zaboravi sve mitove o tehničkom pregledu koji traje 5 minuta i na kome ne moraš ni da se pojaviš koje ti uz kritiku novih pravila na piću pričaju „veterani“ koji su to godinama „završavali“ na razne proste načine.

Ako želiš da ovaj posao obaviš brzo i lako potrebno je samo da nas pozoveš i zakažeš svoj termin – Tehnički pregled i produženje registracije bez odlaska u policijsku stanicu, brzo i lako, sve na jednom mestu – AMK Novi Beograd

Novi Pravilnik o tehničkom pregledu vozila se primenjuje već duže od godinu dana i on kaže ovako:

Tehnički pregled i registracija Novi Beograd – šta vam je potrebno od dokumenata?

Tehnički pregled:

 • Lična karta
 • Saobraćajna dozvola
 • Uverenje o ispitivanju (ako se radi o prepravljanim/polovnim automobilima iz uvoza/ automobilima sa ugrađenim pogonom na TNG)
 • Polisa obaveznog osiguranja (poželjno)

Registracija:

Ako ste vlasnik vozila i saobraćajna dozvola glasni na vaše ime:

 • Lična karta
 • Saobraćajna dozvola
 • Polisa osiguranja od autoodgovornosti
 • Registracioni list sa tehničkog pregleda
 • Generisana uplatnica

Dakle vaše je samo da dođete i prepustite profesionalcima da odrade sve ostalo kako biste i narednih godinu dana bezbrižno vozili vaš auto.

Izgubio si ličnu kartu ili saobraćajnu dozvolu? Kako da ti pomognemo da rešiš ovaj problem saznaj OVDE.

Tehnički pregled i registracija Novi Beograd- kako da pripremim auto za tehnički?

Od jula 2021. godine se ceo proces vršenja tehničkog pregleda snima u realnom vremenu, tako da je na obostranu korist da prethodno obratiš pažnju na neke elementarne preduslove da bi završili bezbolno tehnički pregled, a to su:

Tehnički pregled Novi Beograd
 • Operi atuo! Kad krenemo kod doktora na pregled obično se okupamo i obučemo čist veš prema tome nemoj da se brukaš i odvoj 10-15 minuta da na putu ka tehničkom pregledu ispuškiraš auto spolja (obaveza je da auto spolja bude čist), a nije zgoreg i da očistiš unutrašnjost (da ne crveniš pred kontrolorima)
 • Proveri da li su obe registarske tablice na mestu i bez oštećenja
 • Izvadi bespotrebne stvari (teret) iz gepeka ili sedišta automobila i skini krovni kofer ako ga imaš
 • Pogledaj da li ti radi sva signalizacija (duga, ktatka svetla, pozicije, stop svetla, maglenke, migavci, svetla za tablicu…)
 • Pogledaj da li su ti gume (pneumatici) u skladu sa sezonom (leto – zima) i da li imaju očuvanu šaru
 • Proveri da li ti rade brisači, brizgaljke za vodu za pranje stakla
 • Proveri da li rade podizači za prozore
 • Proveri da li su svi pojasevi funkcionalni i mogu da se na pravilan način zakopčaju
 • Proveri da li imaš regularnu obaveznu opremu i prvu pomoć

Ako ste pregledali sve ovo, manje više ste uradili sve što je do vas da smanjite mogućnost problema na tehničkom pregledu i šansu da vaš auto bude ocenjen kao neispravan zbog nekog tehničkog nedostatka.

Koliko traju tehnički pregled i registracija?

Tehnički pregled ima propisano vreme minimalno vreme trajanja:

1) 15 min. – za mopede, motocikle, tricikle, četvorocikle, motokultivatore, radne mašine, priključna vozila za traktor, priključna vozila sa inercionom komandom uređaja za zaustavljanje i priključna vozila koja su konstruktivno izvedena bez uređaja za zaustavljanje

2) 25 min. – za vozila čija NDM ne prelazi 3,5 t – putnički automobili

3) 30 min. – za vozila čija NDM prelazi 3,5 t sa hidrauličnim prenosnim mehanizmom uređaja za zaustavljanje

4) 40 min. – za vozila čija NDM prelazi 3,5 t sa pneumatičkim, odnosno hidro-pneumatičkim, prenosnim mehanizmom uređaja za zaustavljanje

Da li moraš da zakažeš tehnički pregled i registraciju?

S obzirom da je obavezno vreme trajanja tehničkog pregleda propisano i da najmanje iznosti 25 minuta za putničke automobile, toplo preporučujemo da zakažeš svoj termin kako bi čuvao svoje i naše vreme.

Uobičajeno vreme za koje ćeš završiti sve zajedno sa registracijom auta je 30-45 minuta.

Tehnički pregled AMK Novi Beograd
AMK Novi Beograd

Spremi se da ostaviš kola momcima na tehničkom pregledu i da se udobno smestiš u salu odakle možeš da pratiš ceo tok pregleda, a ako ti ovo i nije baš interesantno uvek dobro dođe kafa u obližnjem kafiću.

Tehnički pregled i registracija Novi Beograd – AMK Novi Beograd ti nudi brzu i efikasnu uslugu tehničkog pregleda i registracije vozila. Pozovi nas i zakaži svoj termin!

Da li ja mogu da vozim moja kola na tehničkom pregledu?

Ne! Striktno je propisano pravilnikom da auto predajete kontrolorima tehničkog pregleda na prilaznom putu ispred ulaska u objekat za vršenje tehničkog pregleda i preuzimate auto na mestu koje je za to predviđeno nakon obavljenog tehničkog pregleda.

Neispravan sam na tehničkom pregledu, šta u tom slučaju?

U zavisnosti od razloga zbog koga je auto neispravan, biće i to da li tehnički morate da ponovite u celini što znači da ponovo dođete u drugi termin po otklanjanju neispravnosti ili će to biti po skraćenoj proceduri.

Ako popravite kola u ostavljenom roku, možete odmah da dogovorite termin za ponovni tehnički pregled u roku od 7 dana i besplatno uraditi „popravni“.

Tehnički pregled i registracija Novi Beograd – cena?

Cena tehničkog pregleda i registracije je pitanje koje nas sve vrlo zanima kada dođe vreme za tehnički pregled. Vlada Republike Srbije je propisala maksimalnu i minimalnu cenu tehničkog pregleda (6020 i 3070 rsd).

AMK Novi Beograd ti nudi ostvarivanje popusta na tehnički pregled i mogućnost ostvarivanja različitih poklona. Pozovite nas i zakažite vaš termin.

Tel: +381 11 2606 972; +381 11 2603 751

Mob: +381 69 870 15 09

web: www.amknovibeograd.com i www.amk.co.rs

facebook strana: https://www.facebook.com/automotoklubnovibeograd/

AMK Novi Beograd

Tehnički pregled i registracija AMK Novi Beograd

Ko

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *