Sajam automobila – međunarodna izložba automobila u Beogradu

Sajam automobila je uveliko u toku.

Ove godine,  53. put za redom, najveći svetski proizvođači  su imali priliku da beogradskoj publici predstave nove modele i ponude ali i da ostvare dobrar prihod od prodaje automobila.

Ovogodišnji međunarodni salon automobila je zahvaljujući tradiciji i zanimljivoj ponudi zabeležio rekordnu posećenost i u potpunosti opravdao slogan „ Godine prolaze strast ne prestaje“.

Ukoliko niste posetili Sajam možete još da iskoristite priliku do 2. Aprila u 19 časova kada se ovgodišnja izložba zatvara.

Sajam automobila – par informacija

Ako se odlučite za posetu ovogodišnjem salonu automobila na Beogradskom sajmu to možete da uradite do 2. aprila u periodu od 10-20 h (osim u nedelju kada je dan zatvaranja kada su posete do 19 h).

Za individualnu ulaznicu ćete izdvojiti 300 dinara dok su grupne ulaznice nešto jeftinije i koštaju 200 dinara.

Preporučujemo: Zbog velikih gužvi preporučujemo da na sajam ne idete vašim kolima, a ni cena parkiranja od 500 dinara za dnevnu kartu ili 100 dinara za svaki započeti sat nije baš mala, pa je možda pametnije da se ka sajmu uputite gradskim prevozom.

Karte možete kupiti na biletarnicama na ulazu, a one su u vidu traka koje se lepe oko ruke tako da ukoliko ne skidate „ulaznicu“ možete iskoristiti za više ulazaka i izlazaka u toku istog dana.

Koje izlagače možete videti?

53. sajam automobila vas očekuje sa velikim brojem izlagača u 8 hala od kojih su u 5 hala izložena putnička i teretna vozila, a tri hale su namenjene ljubiteljima dvotočkaša.

Specifično je da se ove godine par izlagača opredelilo za ekskluzivitet i zakup celih, doduše manjih, hala u kojima su prikazali svoj asortiman.

Kada uđete u izložbeni prostor prvo ćete posetiti halu 3 u kojoj je izložen asortiman kompanije Mercedes-Benz.

Skromnost nije jača strana ovom brendu ali je ipak ostvarena odlična prodaja najskupljih modela.

Zvezda ovog štanda je model  E- klase All Terrain kao i skupocena ekskluziva u vidu modela S 500 4M Maybach koji košta 210.000 evra.

Predlažemo da nakon posete hali 3 odete prekoputa u izdvojenu halu 5 gde se nalaze izložbeni prostori Volkswagen porodice- Audi, Seat i Volkswagen.

Uvek zanimljiv štand Volkswagen na kome se mogu pronaći modeli šireg spektra cena među kojima se izdvajaju E-Golf, Polo i Amarok. Audi je nastupio u standardnom sastavu svojih limuzina A4, A5 i SUV modela porodice Q (2,3,5).

Kada krenete dalje ka hali 1, obavezno posetite halu 2.

U njoj su svoj asortiman predstavili BMW, Mini i Rolls Royce.

Na štandu BMW najviše pažnje će vam privući modeli serije 5 koji su zastupljeni u više varijanti, a za ljubitelje sportske vožnje tu je i BMW M2.

U ovoj hali ćete videti i pravu atrakciju ovogodišnjeg sajma, najskuplji model Rolls Royce Ghost koji pleni dizajnom i luksuzom, a od čije cene (390.000 evra) se ledi krv u žilama.

Sajam automobila – a u Hali 1…

U najvećoj hali 1 možete videti modele čak 16 proizvođača.

Na štandu kompanije Ford nemojte preskočiti odlične cene za nove modele Fiesta i Focus.

Renault se predstavio premijerom novog Scenic-a i atraktivne zamene za model Laguna u vidu modela Talisman.

Izložbeni prostor kompanije Citroen krasi novi model C3, a prekoputa njih na štandu kompanije Peugeot, ne preskočite da bacite pogled na nove linije i dizajn modela 3008 i 5008.

Kompanija Škoda je za ovaj sajam automobila izašla sa odličnom ponudom cena za modele Rapid i Superb ali ne propustite da sednete u model Kodiaq i uverite se da ovaj SUV po izgledu i kvalitetu ne zaostaje za najboljim svetskim proizvođačima.

U hali 1 takođe možete videti najbrži model u vidu Ferrarijevog Spajdera 488.

Toyotin Hilux, lepota Alfinih modela i brzina Hondinog modela NSX mogu učiniti da promašite put ka hali 4 u kojoj su modeli kompanija Fiat, Nissan, Volvo,Opel, Mazda, Lada, Abarth, Infiniti, Kia.

Sajm automobila ipak nije posvećen samo automobilima. U halama 7, 8 i 9 su izloženi brojni modeli motocikala pa obavezno ostavite vremena da obiđete i ovaj deo izložbe .

Napominjemo: Sajamska ponuda modela je veoma šarolika tako da ne čudi informacija da je ostvarena i rekordna prodaja.

Ako ste se odlučili da ovog proleća sebe častite novim automobilom, nemojte propustiti da iskoristite povoljne popuste i finansijske aranžmane koji su u ponudi. Možete proći drastično jeftinije uz beskamatne uslove finansiranja koji su na „meniju“ ovogodišnjeg Salona.

Pročitajte još i Šta treba da znate ako kupujete automobil?

Pohvaljujemo: Sajam automobila ne bi bio to što jeste da ga pored skupocenih i kvalitetnih automobila ne krase i lepe promoterke koje su ove godine, kako smo primetili, bile znatno prikladnije i ukusnije odevene u odnosu na neke od prethodnih izložbi.

AMK Novi Beograd vam preporučuje da posetite 53.Beogradski sajam automobila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *