Tehnički pregled Novi Beograd

Tehnički pregled Novi Beograd – ako vam zatreba ova usluga iz oblasti bezbednosti saobraćaja, znate koja je naša adresa. AMK Novi Beograd već 29 godina uspešno vrši tehnički pregled vozila. U ovom periodu smo pregledali više od 150.000 vozila.

Tehnički pregled Novi Beograd – gde smo?

Linija tehničkog pregleda se nalazi u ulici Bulevar maršala Tolbuhina 40 u Novom Beogradu. Da vas ne bi zbunjivalo, bivši naziv ulice je Goce Delčeva. Kao odrednice za lakše snalaženje mogu poslužiti okretnica autobusa na liniji 16 i čuvena novobeogradska pošta u Pohorskoj (sada ulica Generala Ždanova).

Zbog saobraćajnih propisa i jednosmernih ulica biće potrebno da do naše linije tehničkog pregleda stignete na sledeći način:

Krećući se Ulicom Bulevar maršala Tolbuhina u smeru ka ulici Tošin Bunar posle velike raskrsnice sa ulicom Bulevar Mihajla Pupina skrenite – druga desno – prva levo – ulazite u ulicu Sremskih odreda – nastavljate pravo – nakon prolaska raskrsnice sa ulicom Generala Ždanova (bivša Pohorska) – posle 30 m sa leve strane ćete videti ulaz na liniju našeg tehničkog pregleda.

tehnički pregled novi beograd

Tehnički pregled Novi Beograd – zašto je važna tehnička ispravnost?

Verovatno ste mnogo puta čuli, ili u sredstvima javnog informisanja pročitali, kako ubuduće neće biti moguća registracija bez odlaska na tehnički pregled.

Moramo da vas obavestimo da ovo ne bi trebalo da je ikada i bilo moguće jer je za ovakvo postupanje predviđeno oduzimanje ovlašćenja za vršenje tehničkog pregleda ali i poništavanje registracije za vaše vozilo

Osim toga, tehnički pregled je primarno važan zbog vaše, ali i bezbednosti svih drugih učesnika u saobraćaju. Ne prepuštajte ovako važna pitanja u ruke bilo koga ko vam nudi „lakšu i bržu varijantu“, a vaša kola će ostati na parking mestu gde su i bila dok traje ovako „ubrzana“ registracija.

Napomena: Čest razlog za „obilaženje“ tehničkog pregleda je izgovor da su kola redovno servisirana kod proverenih majstora. Ovo kao argument stoji ali kao pohvala za podrazumevano redovno održavanje vašeg vozila, a nikako i kao zaključak da vama tehnički pregled nije potreban.

Tehnički pregled vrši merenja parametara koji su bitni za vašu bezbednost, dok serviser samo menja određene delove prilikom čega ne ispituje i njohovu funkcionalnost.

Tehnički pregled Novi Beograd – Zašto AMK Novi Beograd?

 • Zato što se bavimo ovom delatnošću već 29 godina, a poslovima bezbednosti saobraćaja skoro 60 godina
 • Zato što smo na tehničkom pregledu izvršili kontrolu tehničke ispravnosti preko 150.000 vozila
 • Zato što će naši iskusni pregledači na liniji tehničkog pregleda oceniti ispravnost vašeg automobila i utvrditi da li ona zadovoljava standarde za bezbedno učestvovanje u saobraćaju. Ako to nije slučaj, upozoriće vas da otklonite nedostatke i zatim ponovo dođete, prilikom čega nećete ponovo plaćati tehnički pregled.
 • Zato što su nam povoljne cene svih usluga
 • Zato što imate mogućnost da gotovo sve poslove završite kod nas:
 1. Produžite registraciju
 2. Izvadite polisu osiguranja od autoodgovornosti
 3. Postanete član AMSS-s – kupite takozvanu pomoć na putu u slučaju kvara ili nezgode
 4. Uradite polisu putnog zdravstvenog osiguranja
 5. Uradite kasko osiguranje za vaše vozilo
 6. Uradite osiguranje domaćinstva na prvi rizik
 7. Izvadite međunarodna vozačka dokumenta

AMK Novi Beograd vam želi srećnu vožnju.

 

Jedno mišljenje na „Tehnički pregled Novi Beograd

 • Postoje razni komentari na temu „prepravki“ automobila, a mene interesuje da li se gledaju felne na tehničkom pregledu (tačnije da li ako neko ima 19″ felne (originalne) a automobil dolazi fabrički sa 18″ felnama, da li to predstavlja problem?) ili se samo gleda šara na gumama da je po propisima?
  I naravno ako se gleda, da li postoji šansa da se uradi atest za felne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *